Search


  Advanced Search
 
 »  Home  »  Blogs  »  Donatella Maya in Austria - Vacante in Europa cu cainele iubit !
Gabi Dascalu
Medic chirurg la Spitalul de Urgenta Floreasca-Bucuresti. 

View all blogs by Gabi Dascalu...
Donatella Maya in Austria - Vacante in Europa cu cainele iubit !
By Gabi Dascalu | Published  11/19/2008

Buna Cristi

Asa cum am vorbit, cred ca este util sa existe pe site o sectiune cu adresele unor pensiuni si hoteluri in care posesorii de caini si “odraslele” lor s-au cazat , eventual cu mici comentarii si impresii positive/ negative. In timp cred ca aceste date ar fi utile si experienta acumulata interesanta.

Maya a fost oaspete in urmatoarele locatii:

  1. Hotel Mix Budapesta-www.ohb.hu/mix- hotel de 3*- proprietarii sunt iubitori de animale, nu se percepe o taxa in plus pentru catel, locatia este foarte buna , conditiile de cazare si masa corespund clasificarii hotelului.
  2. Berghotel Preβlauer-www.berghotel- presslauer.at - 3*- situate in Charintia – sudul Austriei- zona este superba, conditiile de cazare foarte bune, gazdele sunt extrem de amabile. Se percepe o taxa de 2 Euro/noapte pentru catel. Locatia este ideala pentru a petrece o vacanta la munte cu cainele.
  3. Medvehaz Panzio- Praid, Romania- www.medvehaz.ro- 3*- pensiunea respecta toate cerintele  clasificarii, patronul a fost extrem de intelegator si a oferit Mayei o camera excelenta la parter , masa se poate servi la restaurantul hotelului. Nu se percepe o taxa suplimentara pentru catei.

Recomand tuturor posesorilor de catei (si in special de WSS ) sa inceapa socializarea cateilor si exercitiile de obedienta cat mai devreme. Catelul trebuie sa fie obisnuit sa ramana singur in camera de hotel , fara sa provoace vreo distrugere,  sa fie prietenos cu oamenii si animalele. Noi am averizat personalul hotelului sa nu intre in camera in lipsa noastra ( am pus un anunt pe usa cu poza Mayei).

Un caine exemplar socializat este o excelenta reclama atat pentru rasa sa cat si pentru posesorii sai .

How would you rate the quality of this blog?
1 2 3 4 5
Poor Excellent
Add comment
Comments

  • Comment #1 (Posted by Marcel-Cluj)

    Excelenta idee de informare la aceasta problema, desi cred ca pentru perioade de max 10zile mai bine este cazare catelului la un centru special pentru catei, cu riscurile care sunt, dar pt. 10zile/an nu moare nimeni, in mod normal pt. acetea sunt create si specializate.
     
  • Submit Comment